Descarcă aplicația și vezi emisiunile tale favorite.

Adela | Sezonul 1

Adela este un serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This...

PLAY

Episoade

Adela este un serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia.

Două surori, Adela (Mara Oprea) și Andreea (Oana Moşneagu), care au împărţit totul, află că una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul. Mama celor doua fete, Nuți (Anca Sigartău), o femeie avară și rea, dar plină de farmec și umor, o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media, Paul Andronic (Mihai Călin). Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce și-a dorit în viață și e capabilă de orice ca să își păstreze noua poziție socială. Inclusiv să o mintă pe "sora ei", Adela, care este de fapt adevărata moștenitoare.

Tot ce vrei e să dai PLAY. Vezi episoade integrale Adela | Sezonul 1 exclusiv în AntenaPLAY!


Vezi emisiuni de top în ediții integrale.

ABONEAZĂ-TE ACUM!