Descarcă aplicația si abonează-te prin App StoreGoogle Play.

AjutEu

La aniversarea a 26 de ani, timp de 26 de zile, telespectatorii vor putea urmãri cum zi de zi, alte şi alte dorinţe vor prinde viaţã. În fiecare zi, d...

Vezi ultima ediție

Ediții

La aniversarea a 26 de ani, timp de 26 de zile, telespectatorii vor putea urmãri cum zi de zi, alte şi alte dorinţe vor prinde viaţã. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Pornind de la premisa “Spectacolul face bine”, proiectul ambiţios Ajut eu îşi propune sã conecteze pe platforma www.ajuteu.ro dorinţele unor oameni, cu cei care le pot împlini, schimbând astfel destine. Pentru cã existã oameni care au nevoie de ajutor şi oameni care pot sã ajute, mecanismul campaniei este unul foarte simplu. Telespectatorii trebuie sã acceseze site-ul www.ajuteu.ro şi sã îşi punã o dorinţã sau sã ajute la împlinirea uneia. Oricât de mic ar putea pãrea gestul fãcut, pentru o altã persoanã poate reprezenta împlinirea unui vis.