Unde pot viziona?

Aici poți afla răspunsul la următoarele întrebări: 

ce tip de conexiune de internet trebuie să ai și cum poți viziona AntenaPlay de pe mai multe tipuri de device-uri fie că vorbim de mobil sau tabletă, de smartTV sau laptop/PC, cum poți să vezi pe smartTV de pe mobil sau smartbox


Pot să mă uit de pe mai multe dispozitive simultan?

Pe contul tău de utilizator nu poți vedea pe două sau mai multe dispozitive simultan. Dacă AntenaPlay rulează să spunem pe un TV și vrei să vezi altceva pe telefon, dacă accesezi de pe telefon conținutul care a accesat primul platforma (TV-ul) se va opri. Mai simplu: pe un cont de utilizator poți viziona doar pe 1 device și nu pe 2 simultan. 


Pe câte dispozitive pot instala AntenaPlay?

Pe oricâte vrei. Pe oricâte telefoane, televizoare, calculatoare. Poți să ai AntenaPlay și pe TV-ul de acasă sau dacă ai mai multe poți să ai AntenaPlay pe toate. La fel nu contează numărul de membri ai familiei: aplicația poate să fie pe telefoanele tuturor indiferent de marca lor și de sistemul de operare: adică merge și pe iphone dar și pe Android. Poți să accesezi și de pe calculatorul de acasă dar și pe desktop-ul de la birou. Merge și în tren și în autobuz, și pe drum spre serviciu și cu tine în vacanțe. Merge și pe tabletă dacă ai timp mult de stat pe drum, fie că ești pe banchetă din spate a mașinii sau pe una de tren.  


Calculator

Pentru vizionarea în browser a AntenaPlay este necesar un sistem desktop (calculator, laptop) cu procesor de minim 1.5Ghz, cu un sistem de operare Windows minim 7 (preferabil 10)  sau minim OS X 10.6 având instalată cea mai nouă versiune de browser (recomandăm utilizarea Google Chrome sau Mozilla Firefox).  

AntenaPlay poate fi accesată de pe sistemele cu Windows cu sistem de operare versiunea 7. Pot apărea însă probleme de vizionare pentru care nu vă putem oferi suport, mai ales că nici compania producătoare nu mai oferă suport pentru această versiune 

Smart TV

Poti vedea AntenaPlay pe televizorul tau Smart in mai multe variante:

Prin aplicația AntenaPlay care este disponibilă pentru următoarele mărci și modele TV și poate fi descărcată din magazinul de aplicații al televizorului respectiv:

  •  Samsung Smart TV - modele generatie 2015-2023, televizoarele ce rulează sistemul de operare Tizen
  • LG Smart TV - televizoarele ce rulează sistemul de operare webOS versiunile de la 3.5 la 4.5
  • Sony Smart TV, Philips Smart TV - televizoarele ce rulează sistemul de operare Android TV

Prin browser-ul de Internet: accesand adresa   https://tv.antenaplay.ro (majoritatea televizoarelor tip Smart TV pot rula website-ul  https://tv.antenaplay.ro prin intermediul browser-ului instalat pe televizor, cu condiția ca browser-ul să fie compatibil cu HTML5)


 Puteți de asemenea să proiectați de pe telefon (din aplicația mobilă) pe TV  

  ---- prin intermediul Chromecast sau unui tv box cu Android TV  

  ---- prin intermediul funcției Airplay  


Cum și unde validez codul de TV?


Indiferent că vrei să vizionezi din aplicația nativă sau din browserul de internet înainte de toate trebuie să îți sincronizezi contul AntenaPlay pe TV. 

  

Navigați Contul meu >> Intrare în cont (click pe) 

se vor afișa 6 caractere (scrise cu majuscule) 

Aceste caractere trebuie introduse în aplicația de mobil sau versiunea de browser de mobil sau de pe laptop/PC a contului dvs. 

Contul meu >> Autorizare TV (https://antenaplay.ro/cont/codtv) 

Introduceți cele 6 caractere în caseta de sub textul "Introduceți aici codul afișat pe TV" 

Apăsați butonul albastru pe care scrie Autorizează. 

Se autorizează contul dvs. și pe TV-ul (este recunoscut contul dvs. pe TV) și puteți viziona. 


Telefon mobil și tabletă iOS (iPhone, iPad)

Aplicația AntenaPlay este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din AppStore.

Dacă ai deja cont AntenaPlay și ești abonat, este suficient să te autentifici și ai acces imediat la tot conținutul AntenaPlay.

Dacă nu ai cont, iți poți crea contul gratuit și poți testa serviciul înainte de a te abona. 

Aplicația este compatibilă cu versiunea iOS 11.0 sau mai nouă.

Telefon mobil și tabletă Android

Aplicația AntenaPlay.ro este disponibilă pentru telefoanele și tabletele ce rulează sistemul de operare Android și o poți descărca gratuit din Google Play.

Important: Din cauza diversității dispozitivelor care rulează sistemul de operare Android, nu putem garanta funcționarea corectă a aplicației pe toate aceste dispozitive.

Dacă ai deja cont și ești abonat, este suficient să te autentifici și ai acces imediat la tot conținutul AntenaPlay.

Dacă nu ai cont, iți poți crea contul gratuit și poți testa serviciul înainte de a te abona. 

Conexiune la internet
  • Pentru vizionarea conținutului din AntenaPlay, este necesar ca viteza reală a internetului să fie de minimum 2 Mbps (Megabiți pe secundă).
  • Pentru a viziona conținutul HD în cele mai optime condiții, este necesară o conexiune la internet de minim 4 Mbps, viteză reală (Megabiți pe secundă).


Bucură-te de 12 luni și plătești 10