Cum îmi fac abonament?

AntenaPlay este un serviciu pe bază de abonament (cu reînnoire lunară automată) prin care poți viziona nelimitat emisiuni și seriale de pe orice dispozitiv, de la telefoane și tablete, televizoare la laptop-uri/PC. Citește mai departe mai multe informații despre prețul abonamentului AntenaPlay, metode de plată și altele.

Cât costă abonamentul AntenaPlay?

1. Platforma   AntenaPLAY   pune   la   dispoziția   abonaților   săi   mai   multe   tipuri   de abonament, cu reînnoirea automată lunară, la 6 luni sau la 12 luni, care permit acces la tot conținutul video al platformei.

2. Prețul abonamentului lunar, este în cuantum de 7.99 Euro (TVA inclus). Plata se va face în lei la cursul de schimb valutar practicat de procesatorul de plăți la data efectuării plătii.

3. Plata   în   avans   pentru   mai   multe   luni   -   pachet   abonament   6   luni,   pachet abonament 12 luni.

AntenaPLAY oferă opțiunea de plată în avans pentru mai multe luni de abonament, respectiv pentru   perioade   de   6   luni   și   de   12   luni   doar   la   plata   directă   prin   CARD/DEBIT   DIRECT efectuată   EXCLUSIV   din   versiunea   de   browser   [site],   din   contul   utilizatorului.   

Cu   titlu promoțional, până la data de 31.12.2023, prețul pachetului de 6 luni vă fi 39.95 Euro, cu TVA inclus (redus de la 47.94 EUR/Euro, adică 7.99 EUR/Euro x 6 luni), iar prețul pachetului de 12 luni vă fi 79.90 Euro, cu TVA inclus (redus de la 95.88 EUR/Euro, adică 7.99 EUR/Euro x 12 luni). 

Pentru ambele pachete (6 luni, 12 luni), plata se va face în lei la cursul de schimb valutar practicat de procesatorul de plăți la data efectuării plătii și în scurt timp după inițierea și confirmarea plății utilizatorul vă primi un email de confirmare a sumei achitate (sub rezerva introducerii unei adrese de email valide).

Ambele pachete (6 luni, 12 luni) se vor prelungi automat pentru o perioadă similară de timp (6   respectiv   12   luni),   dacă   respectivul   abonament   nu   este   reziliat   cu   până   la   48   de   ore înainte   de   data   afișată   în   cont   ca   limită   a   perioadei   deja   achitate   (data   expirării abonamentului inițial). În cazul în care, din varii motive, utilizatorul decide să renunțe la noua perioadă deja achitată dacă abonamentul va fi fost prelungit poate solicita închiderea abonamentului și returnarea plății în termen de 3 zile de la data prelungirii.

4. Orice modificare a prețului acestor pachete se va face cu informarea prealabilă a titularilor de abonamente, într-un termen rezonabil, dar nu mai puțin de 10 zile înainte de data prelungirii.

Cum pot plăti pentru serviciul AntenaPlay?

Cardul bancar

Important: Opțiunea de plată prin Card/Debit direct este disponibilă doar din versiunea de browser de pe telefon/tableta sau laptop/PC


 1. Acceseaza www.antenaplay.ro (din browserul de internet)
 2. CONTUL MEU -->> INTRA IN CONT
 3. Navigheaza CONTUL MEU -->> ABONAMENT 
 4. Apasă butonul ACTIVEAZĂ ABONAMENTUL din dreptul cardului
 5. Esti direcționat pe site-ul serviciului de plăți Netopia, unde introduci datele cardului tău si datele de contact [numar de telefon si adresa de email pe care vei primi confirmarea platii]
 6. Apasă butonul Plătesc în siguranță
 7. Felicitări! Tocmai ți-ai activat abonamentul AntenaPlay. Îți dorim vizionare plăcută!

Sunt acceptate cardurile de circulație internațională Visa și MasterCard. Toate plățile cu cardul sunt realizate de mobilpay folosind tranzacţionarea 3D Secure.


PayPal

Cum plătești prin PayPal?

 1. Intră în contul tău
 2. Accesează https://antenaplay.ro/cont/abonament
 3. Selectează butonul Plătește prin PayPal
 4. Vei fi redirecționat pe site-ul serviciului de plăți PayPal, unde trebuie să introduci datele de autentificare în contul PayPal pentru efectuarea plății
 5. Vei primi pe adresa de e-mail a contului PayPal confirmarea plății
 6. Vei primi pe adresa de e-mail a contului AntenaPlay un mesaj de confirmare a activării abonamentului, cu precizarea metodei de plată aleasă de tine


Google Play

Aplicația AntenaPlay.ro poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play dacă telefonul sau tableta ta funcționează pe baza sistemului de operare Android. 

Dacă dorești să te abonezi prin intermediul Google Play, urmează acești pași:

 1. Deschide aplicația AntenaPlay.ro pe telefon sau tabletă
 2. Accesează secțiunea CONT și asigură-te ca ești autentificat în contul tău
 3. Apasă butonul ABONEAZĂ-TE ACUM
 4. Vei fi direcționat către contul tău Google Play, unde trebuie sa introduci numărul de card
 5. Mesajul de confirmare a achiziției abonamentului va apărea pe ecran. Confirmă achiziția introducând parola contului tău Google Play
 6. Vei primi pe adresa de e-mail a contului tău Google Play confirmarea efectuării plății
 7. Vei primi pe adresa de e-mail a contului AntenaPlay un mesaj de confirmare a activării abonamentului, cu precizarea metodei de plată aleasă de tine

Important: Plata abonamentului din aplicația AntenaPlay.ro se efectuează exclusiv prin intermediul contului tău de Google Play, care este și procesatorul plății.


Apple App Store

Aplicația AntenaPlay.ro poate fi descărcată gratuit din App Store dacă telefonul sau tableta ta funcționează pe baza sistemului de operare iOS. 

Dacă dorești să te abonezi prin intermediul iTunes, urmează acești pași:

 1. Deschide aplicația AntenaPlay.ro pe telefon sau tabletă
 2. Accesează secțiunea CONTUL MEU și asigură-te ca ești autentificat în contul tău
 3. Citește mesajul cu caracter informativ care apare pe ecran și apoi apasă butonul Abonează-mă!
 4. Mesajul de confirmare al achiziției abonamentului va apărea pe ecran. Confirmă achiziția fie introducând parola contului tău Apple ID, fie prin amprentă (Touch ID), fie prin recunoaștere facială (Face ID)

Important: Plata abonamentului din aplicația AntenaPlay se efectuează exclusiv prin intermediul contului tău de iTunes, care este și procesatorul plății.


Huawei AppGallery

Aplicația AntenaPLAY poate fi descărcată gratuit din magazinul de aplicatii Huawei AppGalery dacă telefonul sau tableta ta funcționează pe baza sistemului de operare Huawei

Pentru a te abona la AntenaPLAY și a avea acces la tot conținutul video te rugăm să parcurgi următorii pași:

 1. Deschide aplicația AntenaPLAY pentru telefon / tabletă descarcata din magazinul HUAWEI AppGallery
 2. Asigură-te ca ești autentificat în contul tău AntenaPLAY;
 3. Apasă butonul “CONTUL MEU” din meniu;
 4. Apasă butonul “Abonează-te acum”;
 5. Citește mesajul cu caracter informativ care apare pe ecran și apoi apasă butonul “Continuă”; 
 6. Mesajul de confirmare a achiziției abonamentului va apărea pe ecran. Confirmă achiziția introducând parola contului tău Huawei ID.
 7. Imediat dupa finalizarea achiziției contul tău AntenaPLAY este activat și poți viziona fără nicio limitare.

Important: Plata abonamentului din aplicația AntenaPlay se efectuează exclusiv prin intermediul contului tău Huawei ID, care este și procesatorul plății.

Pot modifica metoda de plată?

Desigur. Primul pas este să anulezi abonamentul actual, apoi îți poți achiziționa un nou abonament folosind una dintre metodele acceptate: Card bancar, SMS, PayPal, Google Play sau Apple App Store.

Am plătit abonament, dar nu pot viziona decât 3 minute

Dacă te-ai conectat la AntenaPlay, dar nu poți viziona decât 3 minute, cauzele pot fi următoarele:

 1. Nu ești în contul pe care ți-ai creat abonamentul
 2. Perioada de valabilitate a abonamentului s-a încheiat din motive de neplată 


Nu mai știu de pe ce cont m-am abonat la AntenaPlay. Ce fac?

 1. Încearcă să îți amintești datele de autentificare și testează toate variantele prin care ai fi putut să îți creezi cont. Îți reamintim că înregistrarea ca utilizator în platforma AntenaPlay se poate face prin trei metode: fie creezi un cont prin introducerea adresei de e-mail și parolă, fie prin LOGIN CU FACEBOOK, fie prin LOGIN CU ORANGE. Important: cele trei metode de autentificare sunt echivalentul a trei conturi diferite.
 2. Dacă ești în continuare confuz cu privire la datele tale de autentificare, te rugăm să consulți întrebările și răspunsurile din secțiunea Nu mă pot conecta.


Cum aflu dacă abonamentul meu mai este valabil?

 1. Intră în contul tău
 2. Accesează CONTUL MEU / ABONAMENT și verifică statusul abonamentului tău. Dacă descoperi că abonamentul tău a expirat, îl poți reînnoi oricând folosind una dintre metodele de plată. Dacă descoperi că ai un abonament activ și cu toate acestea nu poți viziona, te rugăm să ne contactezi și îți venim în ajutor cât putem de repede. 

AntenaPLAY & LIVE TV & Sport live