Cum îmi fac abonament?

AntenaPlay este un serviciu pe bază de abonament (cu reînnoire lunară automată) prin care poți viziona nelimitat emisiuni și seriale de pe orice dispozitiv, de la telefoane și tablete, televizoare la laptop-uri/PC. Citește mai departe mai multe informații despre prețul abonamentului AntenaPlay, metode de plată și altele.

Cât costă abonamentul AntenaPlay?

AntenaPLAY pune la dispoziția utilizatorilor săi un singur tip de abonament, cu reînnoire lunară automată, care permite accesul la tot conținutul video al platformei.

De la 1 Septembrie 2021 prețul abonamentului lunar AntenaPLAY este de 7.99 EURO (TVA inclus)*. Acest update vine pentru a-ți putea oferi și mai mult conținut de calitate, original și exclusiv, dar și cea mai bună experiență de vizionare.

În cazul abonamentelor activate anterior prețul nou va fi aplicat de la următoarea recurență începând cu luna septembrie, în ziua prelungirii abonamentului.

----

*Plata se va face în lei la cursul de schimb valutar practicat de procesatorul de plăți la data efectuării plății.


Cum pot plăti pentru serviciul AntenaPlay?

Cardul bancar

Important: Opțiunea de plată prin card este disponibilă doar din versiunea de browser de pe telefon/tableta sau laptop/PC


 1. Acceseaza www.antenaplay.ro (din browserul de internet)
 2. CONTUL MEU -->> INTRA IN CONT
 3. Navigheaza CONTUL MEU -->> ABONAMENT 
 4. Apasă butonul ACTIVEAZĂ ABONAMENTUL din dreptul cardului
 5. Esti direcționat pe site-ul serviciului de plăți Netopia, unde introduci datele cardului tău si datele de contact [numar de telefon si adresa de email pe care vei primi confirmarea platii]
 6. Apasă butonul Plătesc în siguranță
 7. Felicitări! Tocmai ți-ai activat abonamentul AntenaPlay. Îți dorim vizionare plăcută!

Sunt acceptate cardurile de circulație internațională Visa și MasterCard. Toate plățile cu cardul sunt realizate de mobilpay folosind tranzacţionarea 3D Secure.


PayPal

Cum plătești prin PayPal?

 1. Intră în contul tău
 2. Accesează https://antenaplay.ro/cont/abonament
 3. Selectează butonul Plătește prin PayPal
 4. Vei fi redirecționat pe site-ul serviciului de plăți PayPal, unde trebuie să introduci datele de autentificare în contul PayPal pentru efectuarea plății
 5. Vei primi pe adresa de e-mail a contului PayPal confirmarea plății
 6. Vei primi pe adresa de e-mail a contului AntenaPlay un mesaj de confirmare a activării abonamentului, cu precizarea metodei de plată aleasă de tine


Google Play

Aplicația AntenaPlay.ro poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play dacă telefonul sau tableta ta funcționează pe baza sistemului de operare Android. 

Dacă dorești să te abonezi prin intermediul Google Play, urmează acești pași:

 1. Deschide aplicația AntenaPlay.ro pe telefon sau tabletă
 2. Accesează secțiunea CONT și asigură-te ca ești autentificat în contul tău
 3. Apasă butonul ABONEAZĂ-TE ACUM
 4. Vei fi direcționat către contul tău Google Play, unde trebuie sa introduci numărul de card
 5. Mesajul de confirmare a achiziției abonamentului va apărea pe ecran. Confirmă achiziția introducând parola contului tău Google Play
 6. Vei primi pe adresa de e-mail a contului tău Google Play confirmarea efectuării plății
 7. Vei primi pe adresa de e-mail a contului AntenaPlay un mesaj de confirmare a activării abonamentului, cu precizarea metodei de plată aleasă de tine

Important: Plata abonamentului din aplicația AntenaPlay.ro se efectuează exclusiv prin intermediul contului tău de Google Play, care este și procesatorul plății.


Apple App Store

Aplicația AntenaPlay.ro poate fi descărcată gratuit din App Store dacă telefonul sau tableta ta funcționează pe baza sistemului de operare iOS. 

Dacă dorești să te abonezi prin intermediul iTunes, urmează acești pași:

 1. Deschide aplicația AntenaPlay.ro pe telefon sau tabletă
 2. Accesează secțiunea CONTUL MEU și asigură-te ca ești autentificat în contul tău
 3. Citește mesajul cu caracter informativ care apare pe ecran și apoi apasă butonul Abonează-mă!
 4. Mesajul de confirmare al achiziției abonamentului va apărea pe ecran. Confirmă achiziția fie introducând parola contului tău Apple ID, fie prin amprentă (Touch ID), fie prin recunoaștere facială (Face ID)

Important: Plata abonamentului din aplicația AntenaPlay se efectuează exclusiv prin intermediul contului tău de iTunes, care este și procesatorul plății.


Huawei AppGallery

Aplicația AntenaPLAY poate fi descărcată gratuit din magazinul de aplicatii Huawei AppGalery dacă telefonul sau tableta ta funcționează pe baza sistemului de operare Huawei

Pentru a te abona la AntenaPLAY și a avea acces la tot conținutul video te rugăm să parcurgi următorii pași:

 1. Deschide aplicația AntenaPLAY pentru telefon / tabletă descarcata din magazinul HUAWEI AppGallery
 2. Asigură-te ca ești autentificat în contul tău AntenaPLAY;
 3. Apasă butonul “CONTUL MEU” din meniu;
 4. Apasă butonul “Abonează-te acum”;
 5. Citește mesajul cu caracter informativ care apare pe ecran și apoi apasă butonul “Continuă”; 
 6. Mesajul de confirmare a achiziției abonamentului va apărea pe ecran. Confirmă achiziția introducând parola contului tău Huawei ID.
 7. Imediat dupa finalizarea achiziției contul tău AntenaPLAY este activat și poți viziona fără nicio limitare.

Important: Plata abonamentului din aplicația AntenaPlay se efectuează exclusiv prin intermediul contului tău Huawei ID, care este și procesatorul plății.

Pot modifica metoda de plată?

Desigur. Primul pas este să anulezi abonamentul actual, apoi îți poți achiziționa un nou abonament folosind una dintre metodele acceptate: Card bancar, SMS, PayPal, Google Play sau Apple App Store.

Am plătit abonament, dar nu pot viziona decât 3 minute

Dacă te-ai conectat la AntenaPlay, dar nu poți viziona decât 3 minute, cauzele pot fi următoarele:

 1. Nu ești în contul pe care ți-ai creat abonamentul
 2. Perioada de valabilitate a abonamentului s-a încheiat din motive de neplată 


Nu mai știu de pe ce cont m-am abonat la AntenaPlay. Ce fac?

 1. Încearcă să îți amintești datele de autentificare și testează toate variantele prin care ai fi putut să îți creezi cont. Îți reamintim că înregistrarea ca utilizator în platforma AntenaPlay se poate face prin trei metode: fie creezi un cont prin introducerea adresei de e-mail și parolă, fie prin LOGIN CU FACEBOOK, fie prin LOGIN CU ORANGE. Important: cele trei metode de autentificare sunt echivalentul a trei conturi diferite.
 2. Dacă ești în continuare confuz cu privire la datele tale de autentificare, te rugăm să consulți întrebările și răspunsurile din secțiunea Nu mă pot conecta.


Cum aflu dacă abonamentul meu mai este valabil?

 1. Intră în contul tău
 2. Accesează CONTUL MEU / ABONAMENT și verifică statusul abonamentului tău. Dacă descoperi că abonamentul tău a expirat, îl poți reînnoi oricând folosind una dintre metodele de plată. Dacă descoperi că ai un abonament activ și cu toate acestea nu poți viziona, te rugăm să ne contactezi și îți venim în ajutor cât putem de repede. 

Urmărește oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv.