Ce este AntenaPLAY?

Bine ai venit în cea mai mare platformă de conținut video din România! Suntem peste 2 milioane de utilizatori activi. Ai 13 canale în regim live 24/24 pe care le poți urmări de oriunde ai fi, zeci de emisiuni celebre, seriale de top și știri de ultimă oră. Iti faci usor CONT! Vezi de pe orice dispozitiv: Smart TV, telefon, tabletă, Apple TV sau computer. Îți dorești să încerci? Ești la câteva secunde distanță de conținutul AntenaPLAY. Fă-ți ABONAMENT în doar 2 pași simpli și începe vizionarea. Anulezi când vrei, doar cu un click. Îți dorim o experiență plăcută! Tot ce VREI e sa DAI PLAY! AntenaPLAY este un serviciu pe bază de abonament (cu reînnoire lunară automată) prin care poți viziona nelimitat* conținut.

------

nelimitat* ---> Dacă vizionezi din afara României te rugăm verifică ce conținut este disponibil în țara în care te afli ---> (vezi aici) 


Cum pot viziona AntenaPLAY?

E simplu! Mai întâi te înregistrezi ca utilizator pe site, apoi îți faci abonament alegând una dintre metodele de plată. 


Dispozitivele de pe care poți accesa AntenaPlay sunt diverse și la îndemâna oricui:

 • Telefon/tabletă - Descarcă aplicația AntenaPlay.ro din magazinele Google PlayApp Store, Huawei App Galey 
 • Laptop/computer - Accesează din orice browser adresa www.antenaplay.ro (browser recomandat Chrome)
 • Smart TV - Descarcă aplicația AntenaPlay.ro din magazinul de aplicații al televizorului tău. Nu toate televizoarele conțin nativ aplicația AntenaPlay.ro, așa că îți sugerăm să consulți lista mărcilor de televizoare compatibile. Dacă nu găsești aplicația pentru televizorul tău, poți utiliza AntenaPlay cu ajutorul browserului de internet al televizorului la adresa TV.antenaplay.ro și ai acces complet la toate funcționalitățile. 
 • Apple TV - Descarcă aplicația AntenaPlay.ro din magazinul App Store.  


Ce pot viziona în AntenaPLAY?

AntenaPlay este un serviciu online care le permite abonaților să vizioneze  canale TV LIVE, emisiuni, seriale, știri, productii exclusive nedifuzate la TV, concerte, spectacole de stand-up comedy. Platforma noastră este una dinamică, în care descoperi ceva nou în fiecare zi. Dacă pierzi vreun episod din serialul tău preferat de la TV sau vreo ediție din emisiunea favorită, te acoperim noi. AntenaPlay este singurul loc unde poți viziona integral orice producție difuzată de canalele Antena TV Group. 

AntenaPlay se împarte în 3 mari categorii: LIVEEMISIUNI și SERIALE.

LIVE: Poți accesa secțiunea LIVE oriunde, de pe orice dispozitiv conectat la internet. Secțiunea LIVE cuprinde: 

  1. Antena 1
  2. Antena Stars 
  3. Happy Channel
  4. ZU TV
  5. Antena 3
  6. Mireasa 1
  7. Mireasa 2
  8. Mireasa Extra
  9. CaTine
  10. Hello Taste
  11. ComedyPlay
  12. Antena Monden
  13. Antena Internațional

Important: Canalele LIVE pot fi urmărite din orice țară și pot fi accesate doar pe bază de abonament


EMISIUNI: AntenaPlay găzduiește cea mai bogată și variată colecție de emisiuni, știri, talk-show-uri, seriale, concerte, cu peste 100.000 de mii de ore de conținut video. Fie că dorești să revezi cele mai recente episoade dintr-un serial sau ești curios să descoperi emisiuni de acum 10 ani, AntenaPlay îți stă la dispoziție oricând, chiar și din buzunar.

 • Poți urmări sezoane întregi din emisiuni de top sau te poți relaxa urmărind serialul preferat. 
 • Poți accesa imagini unice, care nu se regăsesc la TV, din show-uri pe care le îndrăgești. Montajele sunt create special pentru tine și le poți urmări în exclusivitate doar pe AntenaPlay.  
 • Poți filtra ușor conținutul în funcție de canalul TV sau luna și anul în care au fost difuzate. 
 • Poți reda, întrerupe și continua vizionarea, după bunul plac. 
 • Poți alcătui o listă cu favoritele tale pentru a avea acces instant la ele. Acestea se vor afișa în LISTA MEA.  

Important: Emisiunile bazate pe formate internaționale și unele seriale pot fi vizionate într-un număr limitat de zile, urmând să expire și să dispară de pe platformă. De asemenea, unele dintre producții sunt disponibile doar pe teritoriul României și din statele membre ale Uniunii Europene. Pentru mai multe detalii, consultați Disponibilitatea emisiunilor.


Filme, seriale, emisiuni fenomen, competiții sportive exclusive, canale TV