Alege modalitatea cea mai simplă! Abonează-te prin App StoreGoogle Play.

Maraton pentru Kassandra

Echipa Observator demarează împreună cu Daniel Osmanovici campania ”Maraton pentru Kassandra”: un adevărat maraton media, un demers fără precedent pe...

Vezi ultima ediție

Ediții

Echipa Observator demarează împreună cu Daniel Osmanovici campania ”Maraton pentru Kassandra”: un adevărat maraton media, un demers fără precedent pe piața televiziunilor din România. Daniel va încerca să reziste cât mai mult timp în direct, totul pentru cea mai frumoasă prognoză: să aducă soarele în viața Kassandrei Rotariu, o fetiță cu un destin incredibil, care, la numai 9 ani, urmează să fie operată pentru a 37-a oară.

Kassandra este un copil care a fost abandonat de mamă, torturat de bunică și care acum se luptă pentru viață în noua sa familie. Până la 4 ani, Kassandra a fost arsă cu acid, bătută, înfometată şi aruncată de la etaj. Fetița este acum fiica adoptivă a fostului internaţional Iosif Rotariu - dragostea părinţilor este cel mai bun medicament pentru fetița care suferă de osteomielită. La 9 ani, a trecut deja prin 36 de operaţii. Urmează operația numarul 37, în decembrie, în Franța.