AntenaPlay - TV online, oriunde cu tine!

Smart TV Philips și Sony

Aplicația AntenaPlay este acum și pe Philips Smart TV și Sony Smart TV cu sistem de operare Android TV. Explorează emisiunile și serialele preferate direct din Smart TV, oricând, la tine acasă.

Samsung Smart TV

În prezent se află în curs de dezvoltare aplicația AntenaPlay pentru televizoarele Samsung Smart TV cu sistem de operare Tizen(data estimată de lansare finalul lunii februarie 2018) și televizoarele LG cu sistem de operare WebOS (data estimată de lansare finalul lunii martie 2018).

Aplicație disponibilă pentru generația 2015-2017, mai putin televizoarele ce rulează sistemul de operare Tizen.

Pentru modele mai vechi, vă rugăm să verificați disponibilitatea aplicației AntenaPlay în SmartHub-ul sau magazinul de aplicații propriu.

Smartphone și tabletă cu Android

Ia cu tine toată arhiva de emisiuni AntenaPlay și nu te plictisești. Descarcă gratuit din Google Play aplicația pentru Android și te bucuri de experiența AntenaPlay oriunde ai fi. Ai deja cont AntenaPlay? Loghează-te și ai acces pe loc la tot conținutul AntenaPlay.

iPhone și iPad

Descarcă gratuit aplicația AntenaPlay din Appstore și te bucuri de emisiuni, știri, seriale, canale TV LIVE, oriunde, oricând. Dacă ai deja cont AntenaPlay și ești abonat, este suficient să te loghezi și ai acces imediat la tot conținutul AntenaPlay.

Desktop și Laptop

Intră pe Antenaplay, abonează-te și vezi emisiunile preferate la ce oră vrei tu, direct de pe laptop sau desktop. Bucură-te de o arhivă de mii de emisiuni, 6 canale LIVE și 3 canale exclusive.

Conexiunea la Internet trebuie să aibă o viteză de minimum 2Mbps. Pentru a vizualiza materialele video HD este necesară o conexiune de 4Mbps.